Țesătură de costum de mătase cu o țesătură asemănătoare lânii

Sezonul nuntilor este pe cale sa inceapa, asa ca merita sa luati in considerare materialele pe care intentionati sa le folositi pentru tinutele dvs. cu sotul/sotia. Cu toate acestea, textul de astăzi este destinat mai mult bărbaților decât femeilor. Oferta noastră include o țesătură unică de mătase, cu o țesătură asemănătoare lânii, care va permite bărbaților să arate bine în timpul serilor speciale.

Țesătură de costum italian, 100% mătase cu o țesătură asemănătoare lânii. Este o specie de clasă mondială! Un produs foarte original, caracterizat printr-o moliciune excepțională. Este destul de inflexibil, dar cu o strălucire nobilă caracteristică țesăturilor de mătase. Produsul poate fi numit în siguranță cea mai înaltă calitate, deoarece este utilizat în principal în croitorie înaltă.

Proprietățile țesăturii costumului de mătase

Materialele naturale sunt ideale pentru pielea sensibilă, deoarece nu provoacă vânătăi și nu irită pielea, pe care vrem să o evităm în ocazii importante. Materialul este plăcut și moale la atingere. Are proprietăți hipoalergenice. Mătasea permite pielii noastre să respire, deoarece are o permeabilitate ridicată la aer. Are proprietăți de izolare termică mai scăzute, dar nu afectează percepția temperaturilor mai scăzute, deoarece mătasea ne păstrează temperatura corpului.

Ce să coaseți din ea?

Produse similare

Comentarii ()

Încărcare...