Mătase Bourette

Materialele de mătase nu sunt doar frumoase, ci au și multe caracteristici care îl fac un material considerat luxos și care merită avut. Cu oferta angrosistului nostru de țesături din Poznań, dovedim că fiecare țesătură de mătase este diferită - avem multe modele fantastice în culori de basm, precum și țesături de mătase netede. Una dintre ele este mătasea bourette. Vă încurajăm să vă familiarizați cu sortimentul și să plasați comenzi. În magazinul nostru puteți cumpăra mătase naturală la un preț bun.

Ce este mătasea bourette?

Țesătura Bourette este mătase brută realizată din dud, piepteni de viermi de mătase și gogoși. Este similar cu țesăturile de in, dar păstrează toate proprietățile de bază ale mătăsii. Cu toate acestea, este mai nobil decât țesăturile de in - se încrețește mai puțin. În același timp, este ușor dur și își păstrează aspectul rustic. Mătasea îi adaugă o strălucire nobilă.

Proprietățile mătăsii bourette

Materialele naturale sunt ideale pentru pielea sensibilă, deoarece nu provoacă vânătăi și nu irită pielea. Funcționează la fel cu mătasea bourette. Materialul este plăcut și moale la atingere. Are proprietăți hipoalergenice, datorită cărora suntem mai puțin expuși la un număr mare de alergeni din mediul nostru. Mătasea permite pielii noastre să respire, deoarece are o permeabilitate ridicată la aer. Are proprietăți de izolare termică mai scăzute, dar nu afectează percepția temperaturilor mai scăzute, deoarece mătasea ne păstrează temperatura corpului.

Ce poți coase cu mătase bourette?

Comentarii ()

Încărcare...