Cele mai la modă culori ale sezonului primăvară-vară 2022

Dacă încă vă întrebați ce culori să luați în considerare atunci când cumpărați țesături noi pentru sezonul primăvară-vară 2022 - suntem aici pentru a vă ajuta! Special pentru tine, ți-am pregătit o trecere în revistă a celor mai în vogă tendințe de culoare din acest an, conform raportului Pantone, asortându-le cu fotografii de la prezentările de modă. Tendințele din acest an includ toate culorile curcubeului. Pastelurile, albastrul delicat și culoarea piersicii sunt, de asemenea, la modă. Convinge-te singur!

Toate nuanțele de fard de obraz

Rozul a fost întotdeauna asociat cu fetița și delicatețea - este un moment bun pentru a dezamăgi acest sens! Rozul este despre energie pozitivă, distracție și una dintre cele mai la modă culori în viitorul sezon primăvară-vară 2022. De acum înainte, rozul este asociat cu puterea feminină și devine un simbol al unei femei încrezătoare în sine a secolului 21. Propunerea de roz sub formă de "afaceri" va fi foarte de dorit în acest sezon. Un roz bine ales în stil se potrivește fiecărei femei. Această culoare se va armoniza perfect cu frumusețea delicată a unei blonde, în timp ce în cazul unei brunete își va sublinia frumusețea prin contrast.


Culori însorite

În această primăvară, alegem nuanțe intense, pline de energie pozitivă. Galbenul este o culoare care ilustrează perfect ceea ce se întâmplă în natură primăvara. Galbenul la modă, contrar aparențelor, este foarte universal - se potrivește fiecărui tip de frumusețe, dar ar trebui să alegeți nuanța potrivită. Galbenul arată grozav în stil, purtat în aspect total sau în combinație cu culori neutre: alb, gri, nisip, crem. Cu negru, creează un contrast foarte clar, care funcționează bine, de exemplu, într-o ediție de afaceri.


Violete

Culoarea Pantone, Dahlia este un violet minunat distinctiv care emană o atmosferă dinamică. Suntem încântați de cât de frumos arată ca element principal al stilului. Violetul expresiv cu o căptușeală albastră este de a exprima ingeniozitatea, creativitatea, spiritul noii energii și digital. Stilul violet va funcționa atât pentru uzura de zi cu zi, cât și pentru muncă. O rochie purpurie frumoasă, completată de colanți modelați sau de o haină colorată, va crea un set feminin și, în același timp, ușor, pe care nimeni nu îl va trece indiferent. 


Roșu


Roșu fierbinte, ca de obicei, adaugă sex appeal și feminitate. Roșul a devenit o parte inseparabilă a garderobei în sezonul următor. Cel mai popular mod de a purta roșu, propus de designeri, este aspectul total. Un nou caracter de roșu - nu mai este o culoare asociată cu datarea. În cele mai recente colecții, a devenit extrem de elegantă, feminină, expresivă, emanând forță și determinare.


Cer albastru

Albastrul moale te va face să te simți fericit. Culoarea Spun Sugar este un pastel de natură neobișnuită. Albastrul se potrivește absolut tuturor! Albastrul este o culoare foarte versatilă, care este excelentă pentru muncă, dar poate face o impresie și seara. În fiecare zi, îl puteți purta cu ușurință ca alternativă la negrul preferat sau la alte culori de bază, cum ar fi bej sau gri. Bluzele cămașă albastră sau vestele de lână, inclusiv cele care sunt un accent de culoare intrigant, sunt, de asemenea, o idee bună.


Fotografii de pe podium descărcate de pe Pinterest

Comentarii ()

Încărcare...