Rezumatul tendințelor din 2020 în modă. Unii dintre ei vor rămâne cu noi în sezonul următor

"Moda trece" - este într-adevăr? În acest articol, veți afla care au fost cele mai mari tendințe din 2020 care nu vor înceta să fie la modă în noul sezon. În 2020, nu ne-a fost teamă să experimentăm culorile, evitând negrul. Pe străzi, în ciuda pandemiei în curs de dezvoltare, am putut observa o explozie de culori și modele. Colorarea realității în acest fel. Primăvara, doamnele se aprovizionau cu jachete largi, supradimensionate și pantaloni largi de costum. Vara, am înlocuit pantalonii cu rochii frumoase, delicate, cu mâneci bufante de diferite lungimi. Toamna, însă, am înlocuit imprimeurile florale cu carouri! Și odată cu începutul iernii, fiecare dintre noi a sărit într-un trening confortabil, pregătindu-se pentru Crăciun. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai dorite tendințe. Iată un rezumat al hiturilor de anul trecut.

Impactul Covid-19 asupra industriei modei

În plus față de preferințele de modă menționate mai sus, care vor rămâne cu noi mai mult timp, mai există câteva pietre prețioase pe lista noastră. Deși ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului acasă, iar pandemia a devastat puțin piața modei, cumpărăturile au devenit totuși o rampă de lansare pentru noi din realitatea gri. Fiecare dintre noi a urmat tendințele modei cu mare interes și mulți dintre noi am luat mașini de cusut și ne-am încercat mâna la croitorie. Am devenit consumatori mai conștienți pentru care soarta planetei nu este indiferentă. Calitatea materialelor din care coasem sau cumpărăm haine este foarte importantă pentru noi. Cum să cumperi cu înțelepciune și la modă?

Alunecați într-un trening

Anul 2020 a fost marcat de comoditate. Țesăturile  tricotate moi au devenit un hit pentru a vă simți confortabil acasă. Chiar și persoanele care au exprimat opinii nemăgulitoare despre treninguri s-au aprovizionat cu seturi confortabile. Acest lucru a avut un impact enorm asupra modei în magazine, angrosiști de țesături și pe social media! Lanțurile populare de magazine, precum și mărcile mici, au răspuns prin crearea de colecții de țesături tricotate moi create pentru fiecare situație. Au fost create multe seturi minunate de pijamale și variații pe tema treningului. Amintiți-vă că o alternativă la țesătura tricotată în acest caz poate fi, de exemplu, bumbacul. >>Vezi țesături tricotate moi<<

Sexy și feminin

Vorbind despre pijamale, cele mai frecvente au fost cele din satin și mătase, care au fost folosite nu numai pentru dormit! Lenjeria intimă deasupra este cea mai mare tendință a sezonului trecut. Îl puteți purta nu numai la ocazii speciale, ci și în fiecare zi, la serviciu și la o întâlnire cu prietenii în combinație cu blugi și un pulover. Un tricou elegant, din satin sau mătase va fi o coasă minunată. >>satin<<  >>mătase<<

Trend din dulapul bunicii


Mulți designeri au făcut o aluzie la trecut. In acest fel, sezonul trecut a lasat in urma vestele pulover, pe care pana nu demult le asociam doar cu garderoba bunicilor. Da, trendul direct din garderoba bunicii și din anii '90 a revenit și va rămâne cu noi mai mult timp! Această soluție funcționează excelent - este foarte confortabil, trebuie doar să purtați o astfel de vestă peste tricoul preferat, să vă puneți blugi și voila! Stilul arată impecabil. Dacă vă plac soluțiile extravagante, astfel de veste pot fi combinate cu rochii lungi tricotate sau de mătase. 

În stil festival

În acest timp extraordinar, lucrul cu acul a câștigat popularitate, iar Internetul abunda în haine și accesorii frumoase, tricotate manual, în stil boho. Care a fost motivul pentru asta? Revenind la moda durabilă și în căutarea unor noi hobby-uri, mulți dintre noi au decis să învețe artizanat. Tendințele pentru sezonul următor sunt pline de rochii croșetate, topuri și pulovere în stil festival. În oferta noastră veți găsi broderii frumoase, precum și tricotaje pulover țesute liber.       



A trecut un an dificil. Am obținut multe din asta. Să avem grijă de noi înșine și să alegem cu înțelepciune, multe depind de asta.

Comentarii ()

Încărcare...