O pungă de cumpărături. Cum de a alege materialul?

Ecologia devine din ce în ce mai importantă pentru public. Devenim mai sensibili la subiecte legate de mediu, dar și mult mai conștienți. Dacă vrem să contribuim la grija față de mediul înconjurător, putem începe cu pași mici. Vă prezentăm una dintre ele - luați o pungă de țesătură cu dvs. atunci când faceți cumpărături! În acest fel, veți contribui la reducerea plasticului omniprezent. În plus, o astfel de geantă funcționează bine zilnic, atât pentru ea, cât și pentru el. Vrei să-l coaseți singur acasă și nu știi cum să alegi materialul? Venim să ajutăm.

Când vine vorba de alegerea materialului, astfel de pungi de cumpărături sunt de obicei realizate din pânze mai groase, neextensibile, cu o greutate de aproximativ 200 g / m². Cel mai bine va fi dacă alegeți ecru sau o altă culoare în loc de alb, deoarece pungile de cumpărături tind să se murdărească rapid, dar cel puțin puteți înnebuni cu culoarea!

Selectarea materialelor

Gențile din materiale ecologice, cum ar fi inul, bumbacul sau hârtia de cusut, sunt foarte populare chiar acum. În oferta noastră veți găsi bumbac natural și lenjerie. Avem o gamă largă de astfel de materiale, astfel încât să aveți libertate deplină de alegere. Și puteți adapta un astfel de design la nevoile dvs. O pungă de lenjerie va fi cu siguranță mult mai durabilă, durabilă și mai rezistentă la murdărie.

Vestea bună este că tocmai am primit o nouă livrare de lenjerie naturală în peste 15 culori! Uită-te aici: https://izpol.pl/fabrics/en/61-fabricy-lnniane

Sau poate aveți materiale rămase și nu sunteți sigur ce să faceți cu ele? Coaseți o pungă de cumpărături zero deșeuri de la ei, fără a irosi materiale.

Comentarii ()

Încărcare...