Cum de a alege o țesătură pentru căptușeală?

Știți prin ce ar trebui să se caracterizeze un material de căptușeală bun? În opinia noastră, calitatea este cheia. Indiferent dacă garniturile sunt din viscoză, mătase sau bumbac – acestea ar trebui să fie durabile. Oferim o gamă largă de țesături atent selectate, care sunt perfecte ca căptușeală. Cu ajutorul nostru, selecția lor va fi mai ușoară.

Ce țesătură de căptușeală va funcționa cel mai bine?

După cum se spune, diavolul este în detalii. Prin urmare, materialul de căptușeală necesită, de asemenea, atenție din partea dvs. Stilul nobil de croitorie este asociat cu menținerea calității nu numai pe exteriorul îmbrăcămintei, ci și pe stratul său interior. În plus, o căptușeală bine aleasă și realizată este, de asemenea, un element important al structurii care va contribui la extinderea funcționalității elementului.

Ce țesătură de căptușeală va fi cea mai bună alegere? Depinde foarte mult de ceea ce lucrați în prezent.

  • Captuseala din poliester

Este cea mai ieftină opțiune, iar avantajul său este durabilitatea ridicată. Cu toate acestea, trebuie amintit că, dacă coasem din lână și folosim o căptușeală din poliester, proprietățile lânii nu vor fi utilizate pe deplin. Prin stratul de poliester, permeabilitatea materialului este redusă, iar lâna nu se poate încălzi așa cum ar trebui. Același lucru poate fi cazul altor țesături și tricotaje.

Poliesterul este adesea ales ca o căptușeală pentru fuste, paltoane, jachete și genți de mână - tocmai datorită durabilității sale. Consultați opțiunile pentru căptușeli din poliester disponibile în oferta noastră.

  • Căptușeală din viscoză

Este fabricat din fibre de celuloză, datorită cărora are avantajele țesăturilor naturale, pentru care îl iubim! Căptușeala din viscoză este respirabilă, nu electrifică și este moale la atingere. Prin urmare, este perfect pentru costume, costume și îmbrăcăminte elegantă pentru ocazii speciale. Puteți găsi țesături de viscoză mai atractive aici.

Captuselile din vascoza, dar si captuselile din matase si bumbac (realizate din fibre naturale) ofera un finisaj perfect creatiei, garantand astfel un efect vizual rafinat. Verificați garniturile noastre de mătase. Pentru rochii și fuste de vară, batiste poate fi folosit și ca căptușeală.

Țesătură strălucitoare pentru căptușeli – cum să alegi?

Pentru ce aveți nevoie de fapt de o căptușeală? Ei bine, un material bine ales pentru garnituri este responsabil pentru:

  • ușor de îmbrăcat haine,
  • cum se potrivesc hainele pe figură,
  • protecție suplimentară a țesăturii principale,
  • consolidarea și prelungirea duratei de viață a țesăturii principale,
  • confort la purtare și, prin urmare, pentru reglarea temperaturii și absorbția umidității.

Prin urmare, cea mai bună soluție va fi alegerea unui material prietenos cu corpul nostru, adică reglarea corectă a temperaturii și absorbția umidității. De asemenea, este important să se potrivească în mod corespunzător cele două straturi de material, ceea ce conferă elementului finit flexibilitate optimă, durabilitate și aspect bun. Aceasta înseamnă că nu merită salvat pe căptușeală.

Material de căptușeală – finisaj decorativ al articolului de îmbrăcăminte

Pot fi modelate țesăturile de căptușeală? Absolut! În acest fel, veți da hainelor dvs. un caracter individual și veți arăta lumii că vă puteți juca cu moda. De asemenea, puteți paria pe un bliț sau pe o culoare originală. Acest tip de căptușeală este netedă, eficientă și șic. Datorită țesăturii din satin, impresionează prin strălucirea intensă și delicatețea

Cu toate acestea, indiferent de cât de strălucitor va fi materialul de căptușeală, ajungeți la țesături alunecoase care au o compoziție bună. Ajustați grosimea țesăturii în funcție de ceea ce aveți nevoie pentru căptușeala de îmbrăcăminte - paltoanele și jachetele necesită o căptușeală mai durabilă decât rochiile ușoare pentru vară și primăvară.

În angrosistul nostru, recomandăm căptușelile din mătase și bumbac, dar căptușelile din viscoză vor fi o alegere la fel de sigură. În Izpol puteți comanda garnituri en-gros, precum și materiale în cantitatea necesară pentru o persoană privată. Aveți încredere în experiența noastră și alegeți țesături pentru căptușeli care se caracterizează prin înaltă calitate și durabilitate necesare în stratul interior de îmbrăcăminte.

Produse similare

Comentarii ()

Încărcare...