Din ce materiale să coaseți haine pentru copii?

Stofele pentru haine pentru copii trebuie să fie confortabile, durabile, plăcute la atingere și sigure pentru piele. Deci, cum, din atâtea produse disponibile pe piață, alegeți cel mai bun material pentru haine pentru copii? Ce material va fi cel mai bun pentru lenjeria de corp pentru copii și care pentru un hanorac sau pantaloni?

Țesături și țesături tricotate – care este diferența?

Stofele pentru haine pentru copii nu sunt aceleași cu tricotajele. Deși ambele nume ale acestor materiale sunt folosite interschimbabil (în principal de către laici), aceasta este o greșeală fundamentală. Deci, care este diferența dintre țesătura tricotată și țesătură?

Țesătura este țesută din bătătură și urzeală. Acestea sunt două aranjamente de fire care formează o țesătură. Exemple de țesături sunt, de exemplu, denimul iconic, flanelul și catifeaua. Țesătura tricotată este tricotată într-un mod complet similar cu modul în care croșetați cusăturile. Țesăturile tricotate sunt mai elastice, deoarece constau din mai multe fire conectate împreună în rânduri. Ele sunt împărțite în două categorii: țesături tricotate urzeală și țesături tricotate (diferă în aranjamentul țesăturilor).

Acum, că știți diferența dintre țesăturile tricotate și țesăturile, merită să verificați ce să coaseți haine pentru un copil. Materialul țintă și proprietățile sale pot fi adaptate atât vârstei copilului, cât și preferințelor personale. Cu toate acestea, în orice caz, comoditatea, estetica și confortul purtării ar trebui să fie pe primul loc.

Acordați atenție compoziției materialului

Atunci când alegeți materiale pentru haine pentru copii, compoziția materialului joacă un rol-cheie. Merită să pariați pe cele derivate din natură - bumbac pur, sută la sută, lână merino moale și delicată sau amestecuri (de exemplu, care conțin fibre de in sau elastice). Greutatea materialelor din bumbac este, de asemenea, importantă. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât hainele vor fi mai groase.

Ce materiale vor fi cele mai bune pentru un copil?

Nu se poate nega faptul că bumbacul este lider în industria confecțiilor pentru copii. Nu e de mirare că bumbacul de bună calitate este durabil, plăcut la atingere și respirabil. În plus, nu restricționează mișcările unui copil mic – este confortabil. Libertatea de mișcare este importantă pentru copiii de toate vârstele – le permite să se dezvolte într-un mod sănătos și adecvat. Din ce să coaseți haine pentru copii?

Țesături din bumbac

Țesătura din bumbac este durabilă și prietenoasă cu pielea. Deosebit de remarcabil este bumbacul certificat, care provine din agricultura ecologică. Nu conține substanțe chimice, ceea ce îl face mai bun pentru pielea delicată a bebelușului și... Mediu! Hainele pentru copii – în special cele mai mici – sunt supuse unor teste serioase. Petele de morcov, petele de iarbă și multe alte murdării necesită spălare specială, adesea la temperaturi ridicate. Țesăturile din bumbac sunt rezistente la posibile deteriorări în timpul spălării și călcării. Hainele pentru copii din bumbac sunt cu siguranță o alegere bună, universală.

Bumbac satinat

Bumbacul satinat este puțin mai nobil decât bumbacul obișnuit, tradițional. Este incredibil de moale și neted. Are o strălucire fină, naturală și este fabricat din fire de bumbac pur, 100%. Bumbacul satinat este o idee bună pentru un material pentru haine pentru copii. Datorită țesăturii speciale a firelor, este incredibil de plăcut la atingere, aerisit și perfect pentru copiii mici care au probleme cu pielea (de exemplu, alergii). Hainele din bumbac satinat de înaltă calitate sunt rezistente la întindere și foarte durabile. În ciuda spălării repetate la temperaturi mai ridicate – culorile vor fi în continuare intense și materialul își va păstra forma constantă.

In

Este lenjeria un material bun pentru hainele copiilor? Lenjeria este asociată cu rugozitatea și îndoirea. Și aceasta este o mare greșeală! Lenjeria de îmbrăcăminte modernă este supusă anterior unor procese speciale de înmuiere, datorită cărora surprinde cu moliciunea și este foarte plăcută la atingere. Structura densă a lenjeriei permite aerului să treacă bine, iar materialul în sine este frumos și sigur pentru piele și, în același timp, foarte frumos.

Țesătură tricotată

Atunci când descrieți diferite țesături tricotate pentru haine pentru copii, este imposibil să omiteți tricotajele din fire. Este moale, flexibil, extrem de confortabil și cald. Hainele din fire tricotate sunt perfecte pentru cei mai tineri, adică nou-născuți și sugari. Din astfel de țesături tricotate, puteți evoca nu numai seturi frumoase, ci și pături calde, sigure și plăcute la atingere. Țesătura tricotată pulover este foarte la modă și îngrijită corespunzător – extrem de durabilă.

Ce haine, ce material?

Țesăturile tricotate sunt mai elastice – sunt perfecte ca material pentru lenjerie de corp sau tricouri. Țesăturile din bumbac, cum ar fi denimul, vor funcționa mai bine pentru pantaloni, jachete și fuste și pentru copiii mai mari. Bumbacul și satinul de bumbac rămân o alegere universală pentru articolele de îmbrăcăminte superioare și inferioare. Pentru rochii la modă, ușoare sau pantaloni scurți pentru băieți, puteți alege lenjerie de îmbrăcăminte.

Țesăturile perfecte pentru hainele pentru copii vor fi naturale, confortabile și durabile. Atunci când le alegeți, merită să verificați compoziția și greutatea. Bumbacul dens va fi mai bun pentru hanorace sau seturi de hanorace. Materialele din bumbac cu un gramaj mai mic vor funcționa bine ca haine confortabile și aerisite pentru vară și sunt o alegere bună pentru lenjeria de corp pentru copii.

Comentarii ()

Încărcare...