Țesăturile perfecte pentru vară!

Te întrebi cum să te îmbraci vara? Ei bine, nu se reduce la "cum", ci la "în ce" – pentru că ceea ce contează este alegerea tipurilor potrivite de țesături. Nu știi ce materiale să folosești? Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta! Vă prezentăm un clasament în care am inclus cele mai bune țesături pentru vară – perfecte pentru a fi purtate pe vreme caldă.

De ce este atât de important materialul bun de vară?

Conștientizarea consumatorilor cu privire la calitatea materialelor și hainelor pe care le purtăm este în continuă creștere. Fără îndoială, aceasta este o tendință extrem de pozitivă! Pe Internet, puteți găsi o mulțime de ghiduri cu privire la țesăturile pe care trebuie să le evitați și care vă vor ajuta să faceți față temperaturilor ridicate. Există, de asemenea, multe publicații de specialitate care descriu proprietățile materialelor individuale de pe piață.

Merită să știți că compoziția materiei prime ar trebui să fie factorul decisiv în alegerea țesăturilor pentru vară. Cel mai important lucru în alegerea țesăturilor de vară este ușurința și respirabilitatea lor, care garantează un confort ridicat de a purta haine din ele.

Cele mai bune țesături pentru vară

Materialul potrivit pentru vară este important și merită să vă amintiți! Plăcerea de a purta ținute de vară crește cu siguranță atunci când ne simțim bine în ele – și așa te poți simți atunci când acoperi corpul cu țesături aerisite și prietenoase cu pielea. Hainele noastre nu ar trebui să ne împovăreze, mai ales pe vreme caldă.

Bumbac

Bumbacul va funcționa universal în cea mai mare parte a anului, dar mai ales bine vara, datorită proprietăților sale higroscopice. Aceasta înseamnă că țesăturile din bumbac sunt excelente la absorbția umezelii, care se acumulează pe piele sub formă de transpirație în timpul verii. Bumbacul se caracterizează printr-o bună permeabilitate la aer și durabilitate – este rezistent la tratamentele de îngrijire și ușor de călcat.

Vă recomandăm o selecție largă de țesături din bumbac.

In

Țesăturile de lenjerie pentru vară sunt, mai presus de toate, aerisite, delicate la atingere și nu se ridică statice. În funcție de grosime, materialul poate fi folosit pentru a coase pantaloni de pânză sau o cămașă aerisită. Lenjeria are, de asemenea, higroscopicitate ridicată. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că lenjeria este foarte susceptibilă la cute, deci este mai bine să o călcați atunci când materialul este încă ușor umed după spălare.

Verificați lenjeria și țesăturile cu amestecul său colectat în oferta noastră.

Mătase

Țesăturile de mătase pot fi folosite pe tot parcursul anului, deoarece oferă confort termic indiferent de condițiile meteorologice sau de temperatura predominantă. Aceasta înseamnă că, în timpul iernii, îmbrăcămintea de mătase va proteja corpul de pierderile de căldură, iar în căldura verii, va menține pielea rece. Mătasea absoarbe perfect umezeala, iar proprietatea sa interesantă este că nu devine mai grea.

În oferta noastră, vă recomandăm mătase de calitate excelentă.

Viscoză

Țesăturile din celuloză sau viscoză sunt foarte respirabile și prietenoase cu pielea. Ele sunt ideale chiar și în timpul căldurii opresive. Ele absorb bine umezeala, sunt respirabile și, în același timp, arată elegant. În funcție de tipul de finisaj – mat sau neted și strălucitor, acestea vor funcționa bine pentru coaserea practic a tuturor elementelor de îmbrăcăminte de vară, cum ar fi pantaloni, fuste, bluze sau pelerine.

Oferta noastră include o selecție de țesături de viscoză în diferite culori.

Țesături pentru rochii de vară

În plus față de tipul de material, merită, de asemenea, să acordați atenție țesăturii sale. Acesta determină dacă o anumită țesătură este ușoară și aerisită sau mai grea, cu o structură mai rigidă. Țesăturile rochiilor de vară pot fi transparente și aerisite sau opace și mai bine menținute, cum ar fi:

  • muselina, care asigură o circulație optimă a aerului, este moale și delicată, făcându-l potrivit și pentru coaserea hainelor de zi cu zi și a hainelor pentru copii,
  • satin, strălucitor și extrem de elegant – ceea ce îl face ideal pentru bluze, fuste și rochii cusute în diagonală, care au fost la modă în ultimele sezoane,
  • Cardi este o țesătură puțin mai groasă, cu o țesătură opacă. Este carne la atingere și curge frumos în jurul figurii, făcându-l perfect pentru coaserea bluzelor elegante, fuste, pantaloni și diferite tipuri de rochii.

Tipurile de tesaturi mentionate mai sus pot fi selectate intr-o culoare solida sau pot opta pentru un imprimeu indraznet, in functie de preferinte.

 

Toate fotografiile sunt descărcate de pe Pinterest

Comentarii ()

Încărcare...