Muselină și tot ce ar trebui să știți despre ea!

Costumele de vară ar trebui selectate astfel încât să ne ofere o bună circulație a aerului. Acest lucru este important pentru ca organismul să se poată răci în mod natural în vreme caldă. Prin urmare, merită să aveți grijă de alegerea țesăturilor potrivite.

Când căldura se toarnă din cer, cea mai bună opțiune va fi alegerea materialelor din fibre naturale. Una dintre cele mai bune opțiuni pentru vară este muselina. Acest tip de material se caracterizează prin ușurință, respirabilitate excelentă și aspect frumos - care este perfect pentru ieșirile de vară și utilizarea de zi cu zi.

Care sunt proprietățile materialului de muselină?

Muselina este un material plăcut la atingere și extrem de blând pe piele. Este cel mai adesea fabricat din fibre naturale, cum ar fi mătasea sau bumbacul. Datorită acestui fapt, se caracterizează în primul rând prin ușurință - și acest lucru îl face un material ideal pentru pregătirea elementelor de layette pentru nou-născuți și îmbrăcăminte de vară. De ce?

Datorită proprietăților fibrelor din care este fabricată, muselina are proprietăți termoizolante. Hainele fabricate din acesta asigură un flux de aer adecvat și protejează corpul de supraîncălzire. Acest lucru permite pielii să "respire". Mai mult, muselina naturală dă impresia că corpul este înconjurat doar de o ceață delicată – deși, de fapt, este un material extrem de durabil. Muselina ajută la menținerea unei temperaturi confortabile, atât în timpul căldurii de vară, dar și în timpul iernii!

Muselina – materialul perfect pentru vară și utilizarea acestuia

Muselina de bună calitate va găsi multe aplicații. Deoarece este o țesătură perfectă pentru vară, este, desigur, perfectă pentru coaserea rochiilor, tunicilor, bluzelor sau fustelor aerisite. Principalul avantaj al muselinei este absorbția acestuia. Bumbacul sau muselina de mătase absoarbe perfect umezeala acumulată pe piele, datorită căreia oferă confort în timpul verii. Acest lucru este deosebit de important pentru cei cu piele sensibilă.

Verificați și alte țesături de vară din oferta noastră.

Muselina este, de asemenea, o bună alternativă la șifon, în special la poliester. În funcție de grosimea țesăturii, aceasta poate fi mai mult sau mai puțin translucidă. Aceasta înseamnă că muselina poate fi folosită pentru a coase articole de îmbrăcăminte mai formale. Muselina poate fi folosită pentru a face o cămașă sau o rochie clasică, perfectă pentru o nuntă. În acest rol, la rândul său, o altă varietate de muselină, adică țesătură devore, va fi perfectă. Este o muselină transparentă extrem de elegantă, decorată cu modele din catifea, foarte des din mătase.

Muselina este o țesătură care poate fi folosită și pentru a crea accesorii și accesorii unice. Este o opțiune ideală pentru toate tipurile de eșarfe și eșarfe, dar și pentru un pareo de plajă sau o pelerină în stil kimono. Există foarte multe opțiuni!

În oferta noastră, oferim șifon, precum și bumbac și muselină de mătase la metru - verificați-l acum!

Muselina din bumbac – o țesătură practică și durabilă

Un mare avantaj al muselinei este caracteristicile pe care le combină în sine: pe de o parte, este ușor și perfect respirabil și, pe de altă parte, impresionează prin durabilitatea sa. Datorită acestui fapt, cu grija corespunzătoare, îmbrăcămintea de muselină va arăta grozav de ani de zile.

Muselina de bumbac ca țesătură tolerează foarte bine spălarea repetată. În funcție de țesătură, țesătura poate chiar să câștige moale datorită spălării. Din acest motiv, este atât de dornic să creeze haine și accesorii pentru nou-născuți și sugari.

Ce trebuie făcut pentru a menține muselina în stare bună? Țesăturile de acest tip trebuie spălate în mașina de spălat la o temperatură maximă de 30 de grade Celsius. Vă recomandăm să nu uscați muselina mecanic, ci să atârnați materialul la aer liber. Muselina atârnată uniform nu necesită călcare, mai ales atunci când țesătura este structurată.

Este, de asemenea, de remarcat faptul că takinele de muselină sunt ideale ca material pentru auto-coasere, de asemenea, pentru începători. De ce? Este o țesătură non-stretch și, în același timp, ușor de presat. Datorită structurii sale vizibile, muselina se va dovedi, de asemenea, un material foarte iertător atunci când vine vorba de imperfecțiunile de croitorie, cum ar fi cusăturile inegale.

Comentarii ()

Încărcare...