Țesături frumoase "Chanel" și utilizarea lor

Dacă ați petrecut ceva timp pe site-ul nostru en-gros, trebuie să fi întâlnit țesături Chanel. Care sunt acestea? De unde vine un astfel de nume asociat cu luxul? Am decis să aducem țesăturile și materialele Channel puțin mai aproape.

Pe scurt – nu este altceva decât tweed moale. Își datorează numele celebrului designer de modă francez, Coco Chanel. Perioada principală a activității sale a fost mijlocul secolului al XX-lea, iar Coco a fost deosebit de îndrăgită de tweed de lână. Cu toate acestea, designerul talentat a propus tweed în stilul ei unic. Și s-a dovedit a fi un succes. Ea a introdus un model original și elegant conștiinței de masă. Țesătura Chanel, din care sunt fabricate jachete pentru femei, de exemplu, este astăzi aproape sinonimă cu eleganța, gustul și calitatea înaltă.

Cum au devenit țesăturile chanel atât de populare?

Coco Chanel proiectat pe baza de tweed moale încă de la începutul anilor 50 ai secolului al XX-lea. Designul original presupunea un cardigan foarte simplu, cu un decolteu semicircular și patru buzunare în două rânduri. Buzunarele nu au fost cusute astfel încât să poată fi folosite confortabil. Aparent, Coco Chanel a decis că soarta femeilor este destul de dificilă și ultimul lucru la care ar trebui să se aștepte de la îmbrăcăminte este frustrarea.

Haine feminine și funcționale

Această idee dezvăluie și filosofia din spatele modelelor Coco – haine care sunt complet feminine, elegante, atractive, dar care nu încetează să fie funcționale nici măcar pentru o clipă. Jacheta ei era, de asemenea, așa – completată de ornamente, adesea într-o culoare contrastantă, și decorată cu o căptușeală de mătase. Deja la acel moment, stilul american a avut o influență semnificativă asupra modei. Aceasta reprezenta o mentalitate ușor diferită a femeilor americane – fustele mini erau populare, ceea ce era considerat moderat decent în Europa la acea vreme.

Pioniera Coco Chanel și țesătura ei "Chanel"

Coco Chanel a fost, de asemenea, critică față de acest tip de modă, dar a înțeles nevoia de haine simple și confortabile. Ea și-a propus propria idee – o jachetă cu fuste sau pantaloni moi până la genunchi. Croiala boxy trebuia să facă întreaga ținută confortabilă de purtat, rămânând în același timp elegantă. Și acesta a fost un progres.

Coco Chanel a fost, de asemenea, un pionier într-o altă privință – până atunci, tweed-ul era domeniul hainelor pentru bărbați. Acestea urmau să fie caracterizate prin durabilitate, minimalism și funcționalitatea menționată mai sus. Designerul, inspirat de moda bărbaților, a decis să-și transfere avantajele la hainele pentru femei. Trebuie să ne amintim că perioada activității lui Coco a coincis cu schimbările sociale din societățile occidentale, care au avut, de asemenea, un impact enorm asupra modei.

Și cum s-a îmbrăcat designerul în țesături Chanel ? Ea a preferat o jachetă Chanel, obligatoriu cu fuste creion până la genunchi.

Pentru ce poate fi folosit materialul Chanel?

Țesătura Chanel combină toate avantajele lânii și tweed-ului și este îmbogățită cu un model caracteristic. Este un material frumos, asociat fără echivoc cu eleganța. În plus, este aerisit, sigur și plăcut pentru piele și hipoalergenic. În general, chanel este folosit ca material pentru jachete și jachete. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că poate fi purtat doar la ocazii oficiale. Dacă sunteți în căutarea unor idei despre cum să utilizați țesăturile Chanel, iată câteva dintre ele.

  • O haină însoțită de o cămașă albă și blugi - confecționată dintr-una dintre țesăturile noastre de costum în carouri cu fir argintiu. Un stil puțin mai casual, dar, prin urmare, foarte versatil – vă puteți îmbrăca în acest fel pentru muncă, pentru o plimbare sau o excursie la cinema. Haina, atunci când este descheiată, prelungește optic și subțiază figura. Dacă doriți să subliniați în continuare activele feminine, puteți purta o centură decorativă în talie.
  • Pantaloni largi de hârtie sau pantaloni de țigară - confecționați din țesătură de costum chanel în verde sticlă. Această țesătură italiană chanel este țesută din lână naturală și mohair, ușor îmbogățită cu fir de lurex. Puteți combina astfel de pantaloni cu un pulover delicat sau tricou.
  • Țesătura de costum Chanel cu fir de lurex este, de asemenea, un bun material de stil pentru munca de birou. Adăugați o cămașă, o fustă creion și o panglică de catifea neagră legată sub guler. Veți arăta elegant, într-un mod discret, dar în același timp cu o notă de extravaganță.
  • Este, de asemenea, demn de remarcat tendința uniformelor școlare care revine în favoare. Aceasta este ocazia perfectă pentru a încerca un mini tweed asociat cu un cardigan, cămașă sau jachetă.

Produse similare

Comentarii ()

Încărcare...