Blocurile de la Ineedle din Izpol

De acum înainte, puteți cumpăra modele iNEEDle în magazinul nostru online, care vor fi perfecte atât pentru persoanele care își încep aventura cu cusutul, cât și pentru maniacii avansați de cusut! Alege un model, asortează-l cu o țesătură și bucură-te de hainele unice pe care le coși.

iNEEDle oferă modele de cusut gata făcute, care, datorită unui design bun și selectat corespunzător, pot fi modificate pentru a se potrivi (dimensiuni de la 34 la 44) În fila "Cusut" veți găsi, printre altele, modele pentru bluze, fuste, rochii, pantaloni, paltoane și costume. 

Verificați oferta: https://izpol.pl/fabrics/en/145-wykroje-krawieckie


Cum functioneazã?


1. Alegeți un model

2. Alegeți țesătura potrivită pentru aceasta
3. Citiți instrucțiunile
4. Începeți să coaseți

5. Bucurați-vă de propriile haine

6. Împărtășește-l cu noi pe grupul nostru de facebook Szyjemy z Izpolem sau etichetează-ne pe profilul tău Instagram @tkaniny.izpol

Ce produse oferă INEEDle?

"Am împărțit modelele de cusut gata făcute în categorii: bluze, jachete, rochii, fuste, pantaloni, salopete și paltoane. (...) Suntem convinși că modelele noastre de cusut vă vor facilita intrarea în lumea cusutului - ceea ce este destul de dificil la început. Cu toate acestea, după câteva încercări și cu abordarea corectă, cusutul va începe în sfârșit să vă ofere multă plăcere și distracție.  

Produse similare

Comentarii ()

Încărcare...