Cumpărături cu designerul Izabella Kłos - raport

Sâmbătă, 3 iulie, a avut loc o întâlnire cu Izabella Kłos, un designer din Poznań, în depozitul nostru. A fost o altă șansă de a primi sfaturi gratuite sau sfaturi despre alegerea țesăturilor pentru proiectele dvs. Sărbătorile din acest an vor avea loc mai multe astfel de întâlniri, urmăriți pagina noastră de fani în mod continuu - în curând vor exista informații despre următoarele întâlniri.

În timpul vizitei designerului, clienții noștri au primit ajutor profesional în selectarea țesăturilor. Au existat, de asemenea, conversații inspirate pe tema modei, iar consultarea ne-a deschis ochii către soluții complet noi.

Despre brand

Brandul Izabella Kłos este clasic atemporal și elegant rupt cu un indiciu de nebunie pe care fiecare dintre noi îl are în noi. Datorită multor ani de experiență în cusutul personalizat, designerul a învățat perfect despre nevoile femeilor - și ca răspuns la acestea, a fost creat un brand care are ca scop principal să scoată în evidență și să sublinieze feminitatea. Croitoria tradițională, țesăturile de cea mai înaltă calitate și atenția la detalii sunt câteva dintre caracteristicile care definesc brandul. O parte semnificativă a meșteșugului este munca manuală, care dovedește unicitatea și unicitatea fiecărui proiect. Puterea naturală a femeilor este cea mai mare inspirație a designerului, care, combinată cu metodele tradiționale și moderne de croitorie, vă permite să creați colecții unice, atemporale.

Faceți o programare pentru a face cumpărături împreună și veți primi o reducere de 10% la următoarea achiziție la angrosistul nostru.


spotkanie z projektantką w IzpoluSpotkanie z projektantką w Izpolu

Comentarii ()

Încărcare...