Întâlnire cu Sunny Margaret la Izpol

Vineri, 5 noiembrie, am avut deosebita plăcere de a găzdui o persoană unică din lumea modei, doamna Małgorzata Sygniewicz, în depozitul nostru. A fost o mare oportunitate de a ne cunoaște mai bine la cafea și prăjituri. Nu au lipsit conversațiile inspirate despre design, carieră și alte planuri de dezvoltare personală. Împreună cu doamna Małgorzata, v-am pregătit o surpriză.

S-ar putea să o cunoașteți pe doamna Małgorzata ca Sunny Małgorzata, care conduce un blog despre cusut sfătuiește Sunny Małgorzata. Pe blog, își prezintă proiectele și îi molipsește pe alții cu pasiunea ei pentru cusut. Când și-a început aventura cu cusutul, a folosit modelele Burda și a împărtășit efectele pe Internet. Słoneczna a devenit rapid o sursă de inspirație pentru multe femei poloneze. În plus față de numeroasele succese legate de design, Małgorzata organizează cursuri de cusut pentru femei și copii în Sosnowiec, care sunt o șansă pentru mulți de a dobândi noi abilități.

Din moment ce ați cunoscut mai bine ospitalitatea noastră unică, vedeți ce v-am pregătit împreună:

În fila Despre noi veți găsi, de asemenea, videoclipuri despre coaserea Sunny Margaret, care a folosit țesăturile noastre pentru a coase haine.

Comentarii ()

Încărcare...