Vă sfătuim ce să țineți cont atunci când alegeți o cămașă pentru dvs

O cămașă este o piesă vestimentară care nu poate lipsi din garderoba noastră. Este cu siguranță o alternativă excelentă la topuri albe, tricouri formale și chiar rochii. Îl putem purta la întâlniri formale, întâlniri de afaceri, muncă sau evenimente ocazionale. În acest moment, într-o versiune casual, veți arăta la fel de bine, șic și, mai presus de toate, la modă. 

Cămășile sunt la modă de mulți, mulți ani. Indiferent de materialul din care sunt fabricate și de culorile sale, puteți înnebuni cu stilul. Există într-adevăr o mulțime de posibilități! Multitudinea de culori și modele ne permite să ne jucăm cu moda, care poate fi extrem de perversă și imprevizibilă. 

Desigur, calitatea materialului din care este confecționată cămașa este de mare importanță. Să presupunem că vine o comandă la tine - și în ea cămașa ta perfect croită în modelul tău de vis. Dacă calitatea materialului nu îndeplinește cerințele, îl puteți pune de mai multe ori și îl puteți pune în dulap. Cămașa nu ar trebui să se ridice absolut statică și nu ar trebui să transpirați în ea! Trebuie să te simți confortabil în hainele tale. Când vine vorba de încrețirea materialului, este o chestiune foarte individuală. Unora le plac țesăturile mai șifonate. Astfel de predispoziții, de exemplu, au lenjerie, care arată fenomenal chiar și atunci când este îndoită. 

Țesăturile naturale , cum ar fi bumbacul, inul și mătasea, vor funcționa cel mai bine. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că țesăturile exclusive utilizate pentru producția de cămăși nu sunt deloc cele mai ieftine.

În prezent, cele mai tari tendințe sunt cămășile romantice cu mâneci bufante, care vor adăuga delicatețe ținutei tale sau, dimpotrivă, o cămașă din piele care va adăuga un caracter ascuțit stilului tău. O altă tendință puternică pentru toamna anului 2020 este uniforma școlară. De aceea, vom fi bucuroși să vedem cămăși și fuste în carouri în această toamnă. Desigur, cele decorate cu lucrări deschise, dantelă și bibelouri, supradimensionate, alungite și bijuterii, supradimensionate, imprimeu leopard sau motive florale. Există într-adevăr o mulțime de a alege de la! 

Comentarii ()

Încărcare...