Tendințe toamna-iarna 2020/2021

Am decis să ajutăm la risipirea oricăror îndoieli cu privire la tendințele predominante pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021. Ce stil a domnit pe podiumuri? Cum de a alege culorile? Ce modele sunt cele mai la modă? Vom încerca să răspundem la toate aceste întrebări. Prin alegerea țesăturilor noastre pentru aceasta. Eşti gata?

Joaca-te cu moda

Umerii supradimensionați sunt o tendință a primăverii trecute, care rămâne cu noi până în prezent. Putem să ne jucăm și să le modelăm cât dorim, de exemplu cu mâneci bufante, sau să creăm impresia de "aripi de liliac". Vorbind despre croieli prea mari, am dori să menționăm jachetele biker din piele, care merg bine cu țesăturile tricotate. Putem observa o tendință de apariție a puloverelor supradimensionate. Puloverele largi, supradimensionate, fixate cu o centură decorativă, vor funcționa excelent. Dacă nu sunteți un fan al hainelor largi, aceste pulovere scurte și strânse, decorate cu butoane mici, vor funcționa, de asemenea, excelent. În secțiunea de tricotaje veți găsi exemplare unice. Neted, modelat, gros, subțire și toate sunt moi și de cea mai înaltă calitate. 

Lenjeria intimă "deasupra" este în regulă! În acest sezon, sub un pulover călduros, putem purta, de exemplu , un corset din dantelă, negru. O rochie de lenjerie, cum ar fi o haină de mătase , este un hit absolut în care putem apărea peste tot - la serviciu, la o plimbare și seara la o petrecere. Avem o mulțime de țesături de mătase și dantelă în oferta noastră. Cineva ar dori să spună: "de la alegere la culoare". Verifică-l singur!

Asigurați-vă că obțineți ciucuri! Din partea noastră, vă putem oferi un jacquard țesut inițial dintr-un amestec de fibre în care puteți tăia firele pentru a crea un efect de franjuri. Țesăturile din piele pentru jachete, care pot fi decorate cu franjuri frivol agățate, vor funcționa, de asemenea, excelent.

O alta tendinta care nu dispare este stilul boho/hippie, care se dezvaluie in fiecare sezon! Diferența este că de data aceasta este o viziune mult mai artistică. Impresia de burghezie și nobilime este construită de țesături grele, modele complicate și broderii prețioase de rochii, tunici și paltoane prezentate pe podium. În opinia noastră, jacquard va funcționa cel mai bine aici. Jacquard este un material mai gros pe care sunt gravate modele. Datorită acestui fapt, dă impresia că este carne și nobilă. O astfel de rochie florală jacquard va fi perfectă ca accesoriu. În oferta noastră veți găsi haine de blană eco din fibre de poliester care imită perfect părul natural. 

Cardiganele și jachetele în carouri sunt foarte de dorit. O verificare fină în maro, bej și gri este ideală. Mai ales când vine vorba de paltoane și rochii. Va recomandam costumul nostru din lana in culori bleumarin si kaki, tesut din lana 100% virgina.

Știți filmul "Sweet Worries"? Una dintre cele mai iconice ținute a fost un costum galben de tartan combinat cu o bluză albă, vestă galbenă și șosete albe peste genunchi. Această modă s-a întors! Toamna aceasta ne putem inspira din uniformele școlare! În plus, cecul câștigă primul loc în clasamentul celor mai tari tendințe din acest sezon. În orice culoare! Galben, roșu, verde, albastru sau portocaliu! 

Un cec mic alb-negru - houndstooth - va fi, de asemenea, popular. Acesta este un model care apare de obicei pe fuste, jachete, pantaloni și îmbrăcăminte exterioară. În opinia noastră, houndstooth pe care îl veți găsi în mai multe versiuni va fi perfect pentru orice stil de toamnă. Am scris despre houndstooth aici.

Stilul marinăresc este un succes absolut. Ia-ți o jachetă sau un palton bleumarin, coase nasturi aurii și voila! Nu uitați de culorile de bază care sunt asociate cu aventura unui marinar. Putem înlocui haina cu pelerine, care sunt foarte la modă acum. Câteva cuvinte de la noi dacă sunteți în căutarea unei țesături pentru îmbrăcăminte exterioară. Va recomandam, de exemplu , palton bleumarin sau rosu italian tesut din lana 100% naturala. Consultați gama noastră largă de țesături și țesături tricotate care sunt perfecte pentru coaserea paltoanelor, jachetelor sau pelerinelor. 

Articolele de îmbrăcăminte din piele vor fi la mare căutare în acest sezon. Lasa-ti imaginatia sa te poarte pe tine, fie ca este vorba despre o rochie cu guler, pantaloni sau o fusta frumoasa cu nasturi combinata cu un pulover alb. Acest stil este puternic inspirat de estetica din matrice. Faceți clic aici pentru a găsi sugestiile noastre de piele.

Fiecare dintre noi are propriul stil original și unic. Să ne distrăm cu moda și să ne bucurăm de ea. Să nu ne fie frică să combinăm tăieturi, modele și culori.  Cel mai frumos lucru este libertatea care ne umple atunci când alegem un styling. Prin îmbrăcăminte, ne exprimăm pe noi înșine și caracterul nostru. Dacă stilul este păstrat pe gustul tău și nu te simți "îmbrăcat", ci îmbrăcat, îți poți permite totul.

Comentarii ()

Încărcare...