Ce accesorii să alegi pentru o nuntă?

Sezonul evenimentelor speciale este în desfășurare. Dacă ați ales deja o rochie pentru această ceremonie specială, merită să vă gândiți și la accesorii care vor completa întregul. Ce accesorii sunt la modă anul acesta?

Bijuterii

Aur, bijuterii mari – toate colierele, brățările grele și cerceii mari sunt la modă chiar acum. Nu toată lumea îi place aurul, astfel încât să îl puteți înlocui cu ușurință cu argint clasic. De asemenea, puteți obține coliere cu pietre naturale.

Genţi

Gențile mici pastelate vor funcționa excelent în combinație cu rochii colorate, cu model. Gențile de mână aurii sub formă de cutii sau ambreiaje vor fi perfecte în combinație cu costumele albastre și roșii de albăstrea. Sacul de teckel este din nou în favoare! Pielea sau țesătura vor fi un plus minunat. Gențile mici brodate vor merge bine cu rochii în stil boho.

Cizme
Tocurile înalte cu degete contrastante sunt un succes în acest sezon. Pene sau sandale albe sunt perfecte pentru ținutele de vară. Flip-flops catâr cu tocuri pot fi purtate cu un costum, de exemplu. Sandalele stiletto cu o curea în jurul gleznei, pompele cu degetele pătrate și cele cu tocuri geometrice sunt un must have absolut.

Accesoriu

Decorarea părului este deosebit de la modă în acest sezon. Deci, merită să alegeți bijuterii potrivite pentru ținuta dvs. Puteți paria pe aur sau argint clasic. Perle sau pietre sunt, de asemenea, de dorit. În magazine veți găsi ace bobby, catarame sau benzi de păr.

Comentarii ()

Încărcare...