Ce să poarte la o nuntă? Tendințe 2020

Cauti tinuta perfecta pentru petrecerile si sarbatorile care te asteapta vara aceasta? Venim să ajutăm. În 2020, tema la nunți și nunți este foarte la modă. Cuplul alege tema cea mai apropiată de inimile lor. Atunci merită să se încadreze în natura ceremoniei. Cele mai la modă în acest sezon s-au dovedit a fi nunțile rustice, boho și glamour. Merită să vă pregătiți pentru această ocazie și să cunoașteți tema principală. 

\

Culori 

Hiturile colorate atât în modă, cât și în decor au fost Classic Blue, Neo-Mint, Purist Blue, Blueberry, Peach, Red și Gold. Deși negrul este cea mai la modă culoare în acest an, dacă mergeți la Prima Sfântă Împărtășanie, nuntă sau sărbătoare de recepție, evitați negrul. Dacă sunteți un fan al culorilor închise, înlocuiți negrul cu albastru marin - va funcționa perfect.

Rochii pentru o nuntă

Cel mai important lucru este să te simți bine în ținuta aleasă, pentru că probabil te vei distra în ea până dimineața. Asigurați-vă că rochia este confortabilă și făcută din material bun. 

sukienki na slub3.jpg

Dacă vă concentrați pe simplitate și minimalism, o rochie în stil lenjerie de mătase sau satin va fi perfectă. De asemenea, puteți alege bijuterii foarte simple  și delicate sau puteți paria pe accesorii extravagante, cum ar fi cercei mari sau o bentiță. O cămașă din mătase, uniformă, ușoară va fi, de asemenea, perfectă pentru această ocazie. Apoi poți înnebuni cu pantofii tăi. Pantofii cu un model animal sunt la modă în acest sezon. Rochiile cu talie peplum sunt, de asemenea, populare. Nu este nevoie de mult pentru a se potrivi cu tendințele actuale. 

Dacă îți place să înnebunești cu modele și tăieturi. Avem vești bune 2020 este anul volanelor, al mânecilor uriașe bufante și al fundurilor evazate. Distrează-te cu moda după pofta inimii! Arcurile mari și modelele tropicale vor funcționa, de asemenea, perfect. Este timpul să încerci ceva nou, cum ar fi rochii cu volane, cu model, cu mâneci bufante. Volanele sunt super la modă în acest sezon. De ce să nu le asortezi cu paiete? La sfârșitul anului, puteți folosi o astfel de rochie în timpul Anului Nou și mai târziu carnaval .

În fiecare dintre opțiunile de mai sus, vă puteți sublinia punctele forte. Un decolteu mare în față sau în spate și un pandantiv lung pentru decorare vor funcționa foarte bine în acest caz. Dacă nu doriți să vă expuneți corpul, alegeți o rochie trapez, care este cea mai bună în simplitatea sa. 

 

Țesătură

Te-ai decis să coase un costum pentru această sărbătoare? Vă sfătuim cu privire la ce țesături să folosiți în acest sezon. 

Lurex - Material fluid și delicat, datorită căruia se potrivește perfect figurii. Avem culori neutre de țesături tricotate, care se încadrează în bej și roz. Cu toate acestea, dacă sunteți un fan al stilurilor de succes, avem și culori mai contrastante, cum ar fi: albăstrea, auriu și amarant. Paietele vor adăuga în plus un caracter glamour stilului.

Lână crep - Lână cu țesătură creponată, ceea ce o face mai ușoară și mai subțire. Oferim cele mai la modă culori de crep de lână, din care puteți coase, de exemplu, un costum. Merită să ne amintim, totuși, că acest material va fi cel mai potrivit ca costum sau îmbrăcăminte exterioară, deoarece este 100% lână și are proprietăți de încălzire.

Organza de mătase - Organza este destul de rigidă din mătase naturală. Avem o varietate de culori, se incadreaza perfect in tendintele acestui an. Ținutele lungi cu un decolteu plic, realizate din organza transparentă sau țesătură decorată cu paiete, vor arăta cel mai bine cu accesorii minimaliste. 

Muselin - Un material foarte delicat. Se caracterizează în primul rând prin ușurința sa, ceea ce îl face un material ideal pentru vară. În oferta noastră veți găsi muselini frumos modelați cu flori sau fluturi. 

satin - Țesătură netedă și curgătoare. Pe de o parte, strălucitor și, pe de altă parte, mat. Se potrivește perfect și funcționează bine în forme foarte elegante, demne, de rochii de bal.

crep - Un material rezistent și moale, rezistent la cute. Crepul vine în  multe soiuri, care diferă în ceea ce privește compoziția și grosimea. Arată grozav în cazul rochiilor strâmte. 

Rochie cadi - perfectă pentru orice ocazie.

Distracție! 

Am scris despre cusutul costumelor aici

Dacă doriți să aflați ce accesorii vor fi la modă în acest sezon, faceți clic aici

Rochie foto - Pinterest

Comentarii ()

Încărcare...