Țesături tricotate elegante

Inspirațiile din moda anilor șaptezeci și nouăzeci ai secolului trecut au adus un interes viu pentru tricotaje, în special pulover, cu o structură vizibilă și o țesătură deschisă. Cu toate acestea, țesăturile tricotate sunt prezente în îmbrăcămintea noastră nu numai sub formă de pulovere și cardigane, ci și rochii, tricouri și - în special cele elastice, moi și confortabile. 

 

Știți prin ce se caracterizează țesăturile tricotate? În această postare, veți afla mai multe despre specificul lor, astfel încât va fi mult mai ușor să alegeți materialul potrivit pentru proiectul la care lucrați în prezent! 

Țesături și țesături tricotate – care este diferența 

După cum sugerează și numele, țesăturile sunt materiale țesute, iar țesăturile tricotate sunt realizate prin "tricotare". Ceea ce distinge țesăturile și țesăturile tricotate este modul în care fibrele individuale sunt țesute.

 

Țesăturile tricotate sunt un produs textil plat, realizat prin crearea de rânduri sau coloane de ochelari. Cel mai mic element al țesăturii tricotate este ochiul. Cusăturile tricotate aranjate orizontal unul lângă celălalt formează un rând de cusături. Cusăturile dispuse vertical una deasupra celeilalte formează o coloană de cusături. 

 

Întreaga structură trebuie să fie suficient de flexibilă și extensibilă în toate direcțiile. Tipul de țesătură tricotată depinde de cât timp firul este într-o singură cusătură și de câte rânduri și coloane sunt în ansamblu, datorită cărora țesăturile tricotate pot fi netede, deschise, modelate, texturate sau cu o grămadă de fibre. Alegerea materialului potrivit depinde, desigur, de nevoile dvs. specifice. 

Moda pentru anii șaptezeci - tricotaje vintage și multe altele

Inspirațiile din moda anilor șaptezeci nu se estompează și se pare că va rămâne cu noi de ceva timp. Ce înseamnă aceasta? Tricotaje multicolore, desigur! Nu numai puloverele vintage cu modele neregulate rămân la modă, ci și rochiile de inspirație hippie, pantalonii scurți de ciclism, fustele vaporoase și topurile decupate și chiar lenjeria cu talie înaltă! 

 

Dacă vă place să înnebuniți cu moda, asigurați-vă că obțineți o țesătură tricotată cu lurex de argint sau aur. De mai multe sezoane, rochiile strâmte, strălucitoare și pantalonii evazați din acest material au fost un succes! Rochiile și fustele elastice sunt o modalitate excelentă de a vă accentua curbele în zilele mai reci. Hainele tricotate se vor potrivi perfect siluetei tale, deoarece nu restricționează mișcarea și le poți purta pentru orice ocazie.

 

De asemenea, puteți paria pe tricotaje din bumbac și hanorac, dar și tricotaje din mătase, pulover, paiete și viscoză, excelente pentru tricouri ușoare și rochii pentru uzul de zi cu zi. Le puteți folosi pentru a coase pantaloni confortabili, hanorace, tricouri și chiar rochii, potrivite pentru purtare pe tot parcursul anului.

Cum să îngrijești corespunzător țesăturile tricotate

Țesătura tricotată necesită îngrijire în conformitate cu instrucțiunile producătorului – cu toate acestea, nu avem întotdeauna linii directoare care să ne informeze la ce temperatură să spălăm un anumit material sau ce detergenți de rufe să folosim. Cu toate acestea, merită să respectați câteva reguli simple care vor face ca țesătura tricotată să arate grozav pentru o lungă perioadă de timp. 

 

Mai întâi de toate, ar trebui să separați lumina de hainele întunecate, astfel încât să nu existe pete accidentale. Nu uitați să întoarceți țesătura hanoracului achiziționată de contor pe dos – acest lucru va păstra culoarea originală a țesăturii mai mult timp. La fel de important este spălarea la temperatură scăzută, care protejează și materialul de deteriorarea și pierderea culorii.

Cum de a alege un magazin bun de tricotaje?

Țesăturile tricotate nu sunt egale cu țesăturile tricotate – materialele disponibile pe piață sunt atât de diverse în ceea ce privește calitatea, încât clienții se întreabă adesea unde să plaseze o comandă înainte de a merge la magazinul nostru online. 

 

Cum să evitați un derapaj de cumpărături? 

 

În primul rând, acordați atenție transparenței angrosistului. Dacă clienții nu au acces liber la informații de bază despre un anumit material, ar trebui să fie un semnal că magazinul încearcă să ascundă ceva. Poate că o cerere adresată personalului de a împărtăși astfel de date este suficientă. 

 

Amintiți-vă că un serviciu bun dovedește nivelul angrosistului și, prin urmare, calitatea țesăturilor și țesăturilor tricotate oferite. Poate suna banal, dar aceste două probleme merg adesea mână în mână. Deci, dacă sunteți interesat doar de țesături tricotate de înaltă calitate pentru tricouri, verificați cum arată comunicarea magazinului cu clienții.

Cu toate acestea, indiferent dacă aveți nevoie de țesături tricotate elastice, din in sau plisate, alegeți un magazin online care oferă țesături de înaltă calitate și durabile într-o gamă largă de modele și culori - la fel ca angrosistul nostru!

Produse similare

Comentarii ()

Încărcare...