Accesorii si culori pentru sezonul toamna-iarna 2020/2021

Continuarea reflecțiilor asupra celor mai fierbinți tendințe ale acestui sezon. În acest articol, veți găsi informații despre cele mai importante tendințe ale sezonului viitor în ceea ce privește culorile, modelele și accesoriile. 

Haine in nuante nude

Nu ar putea fi mai apetisant! Încă purtăm ținute albe, bej și maro care ne duc cu gândul la ciocolata albă sau la cappuccino-ul nostru preferat. Rochiile bej și costumele pentru femei în nuanțe nude s-au dovedit a fi cele mai populare. În plus, vă recomandăm țesăturile noastre tricotate pulover într-o paletă de culori neutre.

Vaduva Neagra

Negrul nu putea lipsi din această listă. Cea mai universală culoare din toate timpurile în acest sezon ne câștigă inimile și ne seduce. Amintiți-vă, totuși, că negrul nu este o culoare pentru toată lumea, deoarece subliniază, de exemplu, cercurile întunecate de sub ochi sau decolorarea feței. 

Scufița Roșie

Desi numele poate parea un pic pervers, rosul este favoritul paletei toamna-iarna. Putem apărea de la masă până în picioare în roșu, deoarece astfel de aspecte totale sunt foarte de dorit. Paleta de culori include în primul rând nuanțele sale profunde, vinificate. Această tendință merită combinată cu cele mai la modă în acest sezon - verificați! Acesta va fi foc!

Rochii și fuste argintii

Știm deja că argintul arată nobil. Astfel de țesături sunt perfecte pentru ocazii speciale, în special pentru cele de seară. Vă recomandăm țesăturile noastre cu paiete, care nu numai că strălucesc frumos, dar mai presus de toate vor adăuga glamour stilului dvs. Versiunile solide și strălucitoare își vor găsi, de asemenea, amatorul. Dacă vă putem sfătui cu privire la modul de utilizare a acestor materiale, acestea sunt perfecte pentru rochii, fuste și jachete. 

O explozie de culori

Nu vă fie teamă să combinați culori și modele, vă recomandăm chiar să experimentați! În acest sezon, culorile cuceresc străzile. Orice merge. Toamna și iarna sunt momentul perfect pentru a le expune pentru a adăuga un pic de vară ținutelor noastre. Cele mai de dorit sunt: portocaliu, var și verde, care au fost cel mai adesea însoțite de bibelouri pe podiumuri. 

Mâine va fi o haină de blană

O scădere a temperaturii este momentul perfect pentru a obține o jachetă de blană falsă. În zilele noastre, hainele de blană nu sunt scoase doar la "ocazii speciale". Paltoanele de blană cu grămadă densă și lungă rămân în tendință, de preferință în nuanțe naturale, cum ar fi alb, bej și maro.

În oferta noastră veți găsi o selecție largă de blănuri: cu păr lung sau scurt, în nuanțe de roz, turcoaz, precum și negru clasic.

Înflori

Florile unice, buchetele sau o mică pajiște câștigă în opinia noastră în acest sezon. Asociem imprimeurile florale cu primăvara, așa că reîmprospătează-ți garderoba și adaugă puțină bucurie acolo. Nu trebuie să fie un stil boho imediat, oferim jacquard-uri florale care arată extrem de originale și regale. Toamna, florile pe țesături vor domni în toate nuanțele posibile, deși imprimeurile florale câștigă rezistență toamna și iarna, în combinație cu bleumarin. 

Modele animale

Vor fi din nou la modă! Nu au apărut în mulțimi la prezentările de modă, dar totuși ne câștigă inimile și vor face parte din stilizările noastre. Mai ales sub formă de pungi și accesorii. Pielea de șarpe va adăuga un pic de rock'n'roll ținutelor noastre. Este un model extrem de feminin și puternic. Acest imprimeu apare peste tot și, în plus, acest model sofisticat se potrivește femeilor de toate tipurile de frumusețe. Dacă sunteți un fan al modelelor puternice și doriți să adăugați ceva nebun garderobei dvs., consultați imprimeul nostru care imită culoarea unei zebre africane și a unui leopard. Acest model este o operă de  artă! Daca preferi un imprimeu clasic zebra, imprimeul alb si negru va fi perfect atat pentru munca, cat si pentru stilul de zi cu zi, dar si pentru cel de seara. Spoturile, pe de altă parte, arată grozav pe rochii sau cămăși. Modelele animale nu sunt nimic nou, dar de câțiva ani se întorc în mare glorie la frigul toamnei.

Modele orientale

Fuste, veste, jachete și paltoane precum covoarele persane. În acest sezon, merită să obțineți țesături cu model inspirate de călătoriile îndepărtate. Culorile puternice și intense îți vor completa minunat stilul. Paisley - un amestec de astfel de modele orientale poate să nu pară tuturor, dar dacă îl combinați cu stilul cu o versiune modernă? Oh, suntem cu toții pentru asta!

Produse similare

Comentarii ()

Încărcare...