Țesături pentru jachete

Țesături matlasate – ce sunt acestea?

Numele de matlasare în sine provine din cuvântul francez "pique" care înseamnă înțepătură.

Matlasarea este îmbinarea mai multor straturi de materiale diferite prin coaserea lor la intervale regulate. De obicei, o umplutură este plasată în partea de mijloc, a cărei sarcină este de a oferi căldură atunci când se utilizează o haină sau o jachetă din acest material.

Matlasarea face posibilă obținerea de țesături pentru jachetele de iarnă, deoarece mai multe straturi diferite creează un material cu proprietăți foarte bune de izolare termică și, în același timp, extrem de eficient.

Cusătura poate crea diferite modele, care, combinate cu o mare varietate de țesături pentru stratul superior, fac alegerea țesăturii pentru jachete foarte mare.

Tesaturi matlasate – aplicare

Țesăturile matlasate pentru jachete au multe avantaje. Una dintre cele mai importante este capacitatea de a coase rapid și ușor toate tipurile de îmbrăcăminte din ea. Este folosit pentru a coase jachete, paltoane, veste, dar și căptușeli pentru îmbrăcăminte exterioară din materiale care nu au proprietăți ridicate de izolare termică.

Țesăturile matlasate sunt, de asemenea, folosite pentru a crea accesorii precum genți, pălării, eșarfe, pungi cosmetice. Acest tip de material poate fi văzut și în elementele de decor interior. Cel mai adesea acestea sunt lenjerie de pat sau perne.

Țesături matlasate - cum să îngrijești îmbrăcămintea din acest material

Jachetele sau paltoanele confecționate din acest tip de țesătură, pe lângă avantaje precum căldura sau confortul, mai au o caracteristică importantă – sunt foarte ușor de întreținut. Țesăturile pentru jachete pot fi spălate într-o mașină de spălat sau manual fără probleme.

Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că, în cazul spălării mașinii, se recomandă alegerea unui program pentru țesături delicate cu temperatură scăzută și alegerea unui detergent lichid, deoarece pulberea poate lăsa pete.

Când spălați, aveți grijă să nu deteriorați stratul interior, adică cel care menține jacheta caldă. Se recomandă plasarea bilelor speciale de spălare în mașina de spălat. Îmbrăcămintea matlasată se spală cel mai bine separat.

Tesaturi pentru geci de iarna - oferta noastra

Țesăturile pentru jachete matlasate care sunt în oferta noastră sunt un produs de cea mai înaltă calitate. Cald, plăcut la purtare și extrem de eficient. Le puteți folosi pentru a crea îmbrăcăminte care nu numai că va proteja împotriva temperaturilor scăzute, dar va fi, de asemenea, o piesă vestimentară unică. Îmbrăcămintea exterioară de iarnă nu trebuie să fie plictisitoare.

Puteți alege dintre țesături matlasate sau brodate:

  • Țesătură brodată din jachetă constând din trei straturi - partea superioară de mătase, mijlocul - izolație, lână de jos - aburită. Mătasea este umbrită, în nuanțe de maro și brodată cu motive florale, lâna aburită este gri-bej.
  • Țesătură de jachetă matlasată cu efect 3D în negru-argintiu, delicat pătată. Țesătura este față-verso, cu un luciu delicat deasupra și este căptușită cu organza neagră.
  • Țesătură matlasată cu un model de verificare în bej, unilateral (necesită căptușeală), destul de subțire.
  • Țesături matlasate cu modele interesante
  • Ultimul cupon al unei țesături matlasate interesante, față-verso. Pe de o parte, cu un model de patch-uri mari, maro închis, pe fundal alb, pe de altă parte, fără un model în culoarea pietrei gri.

Țesăturile noastre pentru jachete au o izolație excelentă, astfel încât temperaturile scăzute nu vor mai fi o problemă. Ele sunt moi, iar îmbrăcămintea făcută din ele își păstrează forma. Țesăturile matlasate pentru jachete sunt extrem de ușor de întreținut și se usucă rapid. Un avantaj suplimentar este prețul lor favorabil.

Află ce articole vestimentare originale, accesorii sau elemente de design interior poți crea folosind materialele noastre.

Produse similare

Comentarii ()

Încărcare...