Primăvara anului 2020 este o mare oportunitate de a experimenta culori, modele îndrăznețe și accesorii. Primele patru culori ale acestei primăveri includ roz intens, pasteluri,  verde și portocaliu.  Dacă îți plac modelele îndrăznețe, din garderoba ta nu pot lipsi modelele florale și cele mai exotice, precum jungla tropicală, palmierii sau citricele. Cele mai la modă modele pot fi găsite în magazinul nostru online. 

Joaca-te cu culorile

Să lăsăm în urmă griurile de iarnă. Acum este momentul pentru soluții neconvenționale. Vă putem oferi bumbac de bună calitate, cu culori intense și satine de mătase care vă vor adăuga strălucire. Cu toate acestea, dacă preferați culori discrete, pastelate, avem ceva special. Țesături de rochie Cadi de foarte bună calitate. Este materialul perfect pentru rochii. Ele sunt opace, curgătoare, mate și foarte bine stilizate. 

tkanina cadi kolor pastelowy różtkanina cadi w kolorze zielonymtkanina cadi w kolorze zielonym zdjecie sukienka

Țesături cu model

Sărbătorile au venit la începutul acestui an. În acest sezon, putem simți căldura tropicelor. Imprimeuri frumoase și rochii cu model. Flori colorate, lămâi, ananas, palmieri.  Ne vom simți ca într-o vacanță exotică. Ne putem permite rochii lungi, kimonouri sau rochii scurte aerisite. În magazinul nostru de țesături Izpol , veți găsi țesături de pepene verde și jungle sălbatice inspirate de spectacolul Dolce &Gabbana. Oferim, de asemenea, bumbac semnat de bună calitate.

tkanina wzorszysta satyna wzór ananasjedwabna satyna dżungla artykuł modajedwabna satyna wzorzysta w arbuzy zdjęcie

Flower power

Modelele florale au fost pe podiumuri încă din iarnă, dar în această primăvară înflorim! Vă oferim vâscoză cu model din catalogul nostru. Vă recomandăm în special acest tip de țesătură pentru coaserea rochiilor de vară. Este transparent și poate fi cusut fără utilizarea căptușelii. 

wiskoza w łączkępomarańczowa wiskoza łączka zdjęciesatyna jedwabna w łaćzkę sklep z materiałami zdjęcie ładnej tkaniny hot girl

Țesăturile noastre vor adăuga ușurință dvs.

Dacă apreciați confortul și ușurința, alegeți material țesut sau bumbac. Oferim mătase țesută pentru in. Pentru o versiune puțin mai romantică, vă recomandăm satin sau mătase plăcută la atingere. 

Izpol anunță un concurs

Pe pagina noastră de Facebook puteți găsi un eveniment sub sloganul Voi coase o rochie în această primăvară. Regulile și regulamentele pot fi găsite în informațiile de mai jos ale evenimentului. Vă încurajăm să participați, câștigul este garantat. Poate și tu vei învăța ceva nou în timpul carantinei? Ținem pumnii.

konkurs kurs szycia mody

Produse similare

Comentarii ()

Încărcare...