Săptămâna neagră în Izpol

Black Friday este o zi în care avem o ocazie unică de a face cumpărături la prețuri avantajoase. Această tradiție a venit la noi din SUA și este o mare oportunitate de a vâna lucrurile la prețuri mici. Anul acesta, Black Friday cade pe 26 noiembrie, dar nu este singura zi în care se aplică promoții. În izpol, sărbătorim Black Weekend, adică promoțiile sunt valabile în perioada 26-28 noiembrie 2021.

Istoria Friadei Negre

Black Friday este sărbătorită în SUA a doua zi după Ziua Recunoștinței. De ce? Crearea Black Friday este direct legată de paradele care au fost organizate cu ocazia Zilei Recunoștinței. La sfârșitul unei astfel de parade, a existat întotdeauna o plutire cu Moș Crăciun, care simboliza sosirea Crăciunului, care era următoarea mare sărbătoare. De-a lungul timpului, prima zi după Ziua Recunoștinței a devenit ziua în care a început oficial sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

Inițial, ziua celor mai mari promoții din SUA a fost vineri. Cu toate acestea, Black Friday a acoperit rapid întregul weekend, până la sfârșitul zilei de duminică.

Ce să cumperi de Black Weekend?

Profitați de oferta noastră și cumpărați țesături cu 20% mai ieftine! Cu codul: Izpol20 aveți dreptul la o reducere la orice țesătură la alegere, atât în magazinul staționar, cât și în magazinul online. Oferta se desfășoară în perioada 26-28.11.2021.

Comentarii ()

Încărcare...