Despre femei, cu femei. Sedinta foto cu Oliwia Król

Ce facem în timpul liber? Susținem oamenii tineri și talentați! Pe 25 februarie, partea feminină a echipei noastre a avut ocazia să lucreze cu artista din Poznań Oliwa Król. O sesiune de câteva ore într-un grup de tinere fete extrem de inspirate este întotdeauna un timp bine petrecut. 

Proiectul a avut premiera de Ziua Femeii. Oliwia a organizat sesiunea foto pentru că a vrut să sublinieze puterea, independența și voința de luptă a femeilor din Poznań, cărora nu le deranjează deloc natura lor delicată și sensibilă. Așa se face că într-un peisaj frumos, idilic, a fost creat un proiect despre care merită să vorbim cu voce tare.

I-am adresat artistului câteva întrebări: 

O astfel de sesiune foto este în mintea ta de mult timp? 

Proiectul femeilor a fost foarte spontan - am venit cu această idee literalmente cu o săptămână înainte de sesiunea planificată și nu mă așteptam ca atât de multe femei minunate să fie dispuse să participe la ea! Deși, sincer să fiu, am avut întotdeauna diverse proiecte în cap și nu le-am putut implementa niciodată, pentru că întotdeauna a existat ceva mai important, dar în cele din urmă am reușit și sunt incredibil de fericit de asta!!

Ce mesaj ați vrut să transmiteți în cadrul proiectului?

Scopul principal al proiectului a fost de a încuraja reflecția și de a face societatea conștientă de cât de important și neprețuit este sprijinul reciproc în situația actuală a femeilor din Polonia și din alte părți ale lumii. În plus, am vrut să subliniez că trebuie să fim mândre de feminitatea noastră, de sexualitatea noastră și că ne respectăm reciproc și facem schimb de forțe interioare. În plus, am vrut să dezvălui un anumit stereotip și să arăt că delicatețea și puterea noastră merg mână în mână! 

Care a fost scopul său principal? (proiect)

Pe lângă faptul că avem multe diferențe, avem și multe în comun. Ca femei, ar trebui să rămânem împreună și să stăm una în spatele celeilalte. 

Cum ați reușit să organizați un număr atât de mare de fete? (și cum ați lucrat împreună)
La început, am propus participarea la sesiune unui grup destul de mic și apropiat de femei, dar apoi m-am gândit - de ce să nu invit pe altcineva? Apoi le-am sugerat să-și întrebe și surorile, prietenii sau cunoștințele despre disponibilitatea lor de a participa la sesiune și astfel s-au adunat aproximativ 20 de persoane! Cooperarea a fost grozavă. Am stat pe câmp toată ziua, am vorbit, am ascultat muzică și ne-am distrat! A fost important pentru mine să ascult sugestiile și ideile lor pentru fotografii, pentru că a fost proiectul nostru comun! Sper că am reușit să arăt originalitatea și frumusețea participanților, atât pe plan extern, cât și pe plan intern.

Ai o fotografie preferată de la această ședință foto?

Sinceră să fiu, nu am o fotografie preferată, dar pot spune sincer că aceasta este una dintre sesiunile mele preferate pe care am avut vreodată plăcerea să le fac.

Cum ați rezuma sesiunile?

Un rezumat perfect al sesiunii: Rămâi puternic, fii curajos, fii tolerant, fii plin de iubire, fii tu însuți și atinge stelele.

Am oferit echipei tul. Modelele sunt învelite într-o țesătură delicată care le subliniază senzualitatea și feminitatea.

Puteți urmări întreaga sesiune aici: https://www.facebook.com/oliwia.krol.10/posts/3575192382607913

Ai nevoie de materiale pentru o sedinta foto? Suntem bucuroși să vă ajutăm! Scrie-ne pe wspolpraca@izpol.pl

Comentarii ()

Încărcare...