Milyen kiegészítőket válasszon esküvőre?

A különleges események szezonja folyamatban van. Ha már választott ruhát erre a különleges ünnepségre, érdemes elgondolkodni azokon a kiegészítőkön is, amelyek kiegészítik az egészet. Milyen kiegészítők divatosak ebben az évben?

Ékszer

Arany, nagy ékszerek – minden nyaklánc, nehéz karkötő és nagy fülbevaló divatban van jelenleg. Nem mindenki szereti az aranyat, így könnyen helyettesítheti klasszikus ezüsttel. Nyakláncokat természetes kövekkel is kaphat.

Kézitáska

A kis pasztell kézitáskák nagyszerűen működnek színes, mintás ruhákkal kombinálva. Az arany kézitáskák dobozok vagy tengelykapcsolók formájában tökéletesek lesznek búzavirág kék és piros ruhákkal kombinálva. A tacskó táska újra népszerű! A bőr vagy szövet nagyszerű kiegészítés lesz. A hímzett kis kézitáskák jól passzolnak a boho stílusú ruhákhoz.

Csizma
A kontrasztos lábujjú magas sarkú cipők ebben a szezonban slágerek. Az ékek vagy a fehér szandálok tökéletesek a nyári ruhákhoz. A sarkú öszvér flip-flopok például öltönyben viselhetők. A boka körüli pánttal ellátott tűsarkú szandálok, a szögletes lábujjú szivattyúk és a geometrikus sarkú cipők elengedhetetlenek.

Tartozék

A hajdekoráció különösen divatos ebben a szezonban. Érdemes tehát megfelelő ékszereket választani a ruhádhoz. Fogadhat klasszikus aranyra vagy ezüstre. Gyöngyök vagy kövek is kívánatosak. Az üzletekben bobby csapokat, csatokat vagy hajszalagokat talál.

Megjegyzések ()

Berakás...