Meleg szövetek, avagy hogyan készüljünk fel a télre

Tudja, milyen téli szövetek lesznek a legdivatosabbak idén? A fagypont alatti hőmérsékletet nem mindig kell vastag, túlméretezett pulóverrel társítani. És bár a sűrű gyapjú időtlen és sokoldalú, a tél tökéletes anyagának nem kell vastagnak lennie. Nézze meg, milyen más szálak érdekelhetik Önt.

Milyen anyagból lehet a legjobban választani a téli ruhákhoz?

Minden új évszakkal változnak az általunk viselt ruhák tulajdonságaival kapcsolatos elvárások. A kényelem és a kényelem biztosítása érdekében anélkül, hogy egyszerre túl sok réteget fedne át – vegye figyelembe az egyes kötött szövetek sajátos tulajdonságait. Télen a természetes anyagok, például a merinó gyapjú, az angóra és a kellemes tapintású kasmír működnek a legjobban. A téli meleg szövetek különböző textúrákkal és más vastagságokkal rendelkezhetnek. Kevés ember veszi észre, hogy az egyik klasszikus anyag, amely a könnyedséggel és a könnyedséggel társul - télen is tökéletes lesz. Természetesen finom és kellemes tapintású selyemről beszélünk, amelyet egész évben viselhet!

Selyem – jó anyag télre?

A selyem természetes anyag, amely híres könnyűségéről, nemességéről és csodálatos hőszigetelő tulajdonságairól. A nyáron viselt selyem magas hőmérsékleten megkönnyíti a testet. A selyem tökéletesen lehűl és biztosítja az optimális légáramlást. Érdekes tény, hogy télen ugyanolyan jól végzi a munkáját. A selyem, mint a valódi gyapjú, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ideális szövetek télen.

A selyem téli szövet könnyű és megtartja a hőt a túlmelegedés veszélye nélkül. A selyemruha vagy blúz ugyanolyan kényelmes lesz télen, mint nyáron. A selyemruhák alternatívája lehet a téli gyapjú kötöttáru is, amelyre egyesek allergiásak lehetnek. A selyem nem allergén, könnyen pigmentálható, és általában nagyon kecses, nemes és elegáns kötött anyag mindennapi viseletre és különleges alkalmakra.

Meleg anyagot keres télre – nézze meg, mit kínál Önnek a gyapjú!

A gyapjú, bár csak egy vastag, Zakopane mintás pulóverhez társítható, univerzális kötött anyag, amely egész évben és sok változatban viselhető. A valódi gyapjú állati eredetű – juhszőrből nyerik. A teve gyapjú és a kecske gyapjú is nagyon népszerű a piacon (erről később többet olvashat).

Ha kíváncsi arra, hogy milyen szöveteket válasszon télen, biztonságosan elhelyezheti a gyapotot a dobogóra. A jó minőségű gyapjú nagyon magas higroszkópos képességekkel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nagyon jól felszívja a nedvességet a bőrről és rendkívül higiénikus. Egy gyapjú pulóver és kalap, függetlenül a kinti körülményektől és a magas páratartalomtól – soha nem lesz nedves.

Mit kell keresni a gyapjú kiválasztásakor?

Érdekes, hogy a gyapjú ruhák nagyon finomak és vékonyak lehetnek, miközben garantálják a legmagasabb hőszigetelést. Gyapjúruhák, pulóverek, sálak, kalapok – ezek a ruhák tökéletesek lesznek télen! Ha azonban olyan kötött anyagot keres télen, amely jól illeszkedik a testhez, és nem hajlamos az esetleges nyújtásra – keressen gyapjú kötött anyagot elasztán keverékkel. A gyapjú kötött szövetek kiválasztásakor mindig az összetételüket kell figyelembe venni. Minél több gyapjú van összetételükben, annál jobb az anyag hőszigetelő tulajdonságai, de annál nagyobb a nyújtásra való hajlam. A jó minőségű gyapjú nem olcsó – ha a kiváló minőségre összpontosít, számolnia kell azzal, hogy többet fog fizetni, de a ruhák is sokkal tartósabbak lesznek.

Kasmír – kasmír kecske gyapjú

Kíváncsi vagy, milyen anyagot válassz pulóvert télen? Érdeklődjön az elegáns és meleg kasmír iránt! A kasmír a világ egyik legnemesebb (és legdrágább) gyapjúja. A választott kasmír típustól függően – I vagy II – a kötött anyag ára és minősége arányosan nő. Az első osztályú kasmír drága, rendkívül puha és gyönyörűen fényes anyag, amelyből elegáns pulóverek és meleg téli kendők készülnek. A második osztályú kasmírot gyakrabban használják mindennapi és mindennapi ruhák előállítására. A második osztályú kasmír nehezebb lesz megérinteni, bár a juh gyapjúhoz képest még mindig rendkívül puha. A kasmír gyapjú – hasonló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek – tökéletesen melegen tartanak, egyszerre szellősek és kényelmesek.

Most, hogy már tudja, melyik téli szövet lesz a legkényelmesebb, legmelegebb és legtartósabb – most nézze át ruhatárát és a téli ajánlatot, amelyet a szövet-nagykereskedő készített Önnek. Talán a közelgő téli szezon és a rövid, hideg napok miatt érdemes kiegészíteni ruhatárának polcait időtlen, klasszikus és meleg pulóverekkel, köpenyekkel, ruhákkal és sálakkal gyapjúból, kasmírból és selyemből?

Megjegyzések ()

Berakás...