Velúr és bársony - tökéletes szövetek karácsonyra és szilveszterre

A karácsony és a szilveszter varázslatos idő, amikor érdemes megengedni magának, hogy játsszon a divattal. Semmi sem hangsúlyozza jobban ennek az időszaknak az egyedi jellegét, mint a puha és rugalmas bársony vagy velúr. Ezek olyan anyagok, amelyek különösen ügyesen ötvözik az anyag finom szerkezetét a téli aurához illeszkedő ragyogással és tökéletesen illeszkednek a karácsonyi hangulatba.

A bársony olyan anyag, amely kellemes tapintású, természetes szálakból, például pamutból, selyemből vagy viszkózból szőtt. Tökéletes estélyi ruhákhoz. Mind a bársony, mind a velúr olyan szövetek, amelyek különféle plüssök, amelyeknek köszönhetően lágyak és értékelik őket a belsőépítészeti iparban. Poznańi szövet-nagykereskedőnk kiváló minőségű szöveteket importál Olaszországból, Spanyolországból és Franciaországból, amelyeket helyhez kötött üzletben vagy online vásárolhat meg. Kínálunk többek között selyembársony mérővel és mintás velúrral – exkluzív anyagokat sikeresen használnak kabátok, mellények, kabátok, szoknyák és ruhák varrásához. Jól néznek ki, ezért egyre bátrabban használják őket a szabásban.

Rugalmas zebra bársony

Fekete szövet - matt, zebrához hasonló bársony motívummal. A szövet rugalmas, enyhén merev, az anyag poliészterből és elasztánból áll. A bársony szélessége 120 cm - tökéletes ruha, szoknya vagy jelmez varrásához. 

Flitterek velúron üvegzöldben

Velúr szövet palackzöldben, ugyanolyan színűre varrt kis flitterekkel. A szövet rugalmas és enyhén merev, szélessége 145 cm. A szövet egy neves olasz gyártótól származik, és 100% poliészterből áll. Nem hiányozhat a stúdióból az elkövetkező hónapokban, bővelkedik tipikus esti megrendelésekben.

Viszkóz-selyem velúr

Három színben kapható (bordó, kék és palackzöld). A szövet finom, körülbelül 1 cm széles csíkban szőtt. A szövet nagyon finom tapintású, lágyan borít. Különösen ajánljuk elegáns ruhákhoz - ruhákhoz, szoknyákhoz, nadrágokhoz, tunikákhoz és dekoratív anyagként.

A fent leírt anyagok csak néhány a Izpol raktárunkban található új termékek közül. Minden új szövet közvetlenül megtekinthető weboldalunkon. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg velük. https://izpol.pl/fabrics/hu/23-bársony és velúr

Megjegyzések ()

Berakás...