Elegáns csipke szövet puha ombre tüllön

Ugyanakkor évekig a csipkeszöveteket az asztal terítésének módjaként kezelték. A modern divat azonban megértő, nyitott és mindenekelőtt rugalmas – a modern csipke alkalmi ruhákhoz is tökéletes. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, jól illeszkednek, biztosítva a mindennapi viselet kényelmét. Sőt, a megfelelően kiválasztott kiegészítők más karaktert kölcsönöznek a csipkeszövetnek. Ennek köszönhetően játszhatsz ruhákkal – a romantikus bohótól a rock megjelenésig.

A csipke típusai és használata a szabásban

A csipkeszövetek a következők szerint oszthatók meg:

  • előállítási módszer (horgolt, tű, háló, tömb)
  • kivitelezési stílus (hagyományos, minimalista, keleti)
  • anyag (pamut, tüll, szintetikus)

A koronák alkalmazási területe nagyon széles. Dekoratívabb estélyi csipkeszövetek találhatók szilveszteri, esküvői vagy báli ruhákban.

Az olcsó csipkeszövetek díszítőelemként megtalálhatók a mindennapi ruhákban, mint például a gallér vagy mandzsetta díszítése, ami szintén azt mutatja, hogy a csipke már nem csak egy különleges alkalmakra fenntartott anyag.

A csipketípusok széles választéka lehetővé teszi, hogy kézi varráshoz és varráshoz használja őket. Bár a csipkeszövetek néha fáradságosak és sok türelmet igényelnek, most már nemcsak a különböző típusú ruházati betétek, különösen ruhák és blúzok betétei, hanem a tér díszítő elemei is.

Érdemes megjegyezni, hogy finomságuk miatt a csipkeszövetek különös figyelmet igényelnek a mosás során. Ha kész ruhát vásárolt, elegendő, ha követi a gyártó címkéjén található információkat. Alapesetben enyhe mosószerekkel történő kézmosás ajánlott. Ha azonban úgy dönt, hogy mosógépben mossa, javasoljuk, hogy helyezze az elemet egy speciális mosózsákba vagy pamut párnahuzatba, emlékezve arra, hogy rögzítse a cipzárakat vagy horgokat, amelyek károsíthatják az anyagot.

A szárítást laposan kell végezni, és kerülni kell a vasalóval történő vasalást. Lehetséges gyűrődések esetén gőzölő használható.

Csipke szövetek mérővel - új választékunkban

Az esti csipke szövetek különleges elemei választékunknak. Használatuk még egy egyszerű ruha befejezéséhez is egyedi, esti karaktert kölcsönöz neki.

Különös figyelmet szeretnénk fordítani a virágmintás csipkére meztelen, puha tüllön. Ez egy ombre színmotívummal rendelkező szövet - a színek sötéttől világosig terjednek a sorrendben: olíva, menta, arany bézs, világos bézs, krém.

A koronát mindkét oldalon dekoratív foggal készítik. Ez egy első osztályú olasz termék, rugalmas formával és kifogástalan megjelenéssel. Az anyag megjelenése ideálissá teszi egy elegáns estélyi ruha vagy báli ruha varrásának alapjául – különösen romantikus stílusban.

A szövet 100% poliészterből áll, szélessége 133 cm. Megfelelően kiválasztott béléssel kombinálva elegáns ruha vagy fűző varrására használható, amely kiemeli az alakot.

Üzletünkben csipkeszövetek széles választékát találhatja különböző stílusokban és fajtákban. 3D esti csipke szövetek , csipke szövetek méterenként gyöngyökkel vagy flitterekkel, etno, virágos és geometrikus stílusban. Mindegyik gyönyörűen fog kinézni mind nappali, mind esti ruhákban.

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg az ajánlat részleteivel, és rendeljen még ma.

Minden új szövet közvetlenül megtekinthető weboldalunkon. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg velük.

Megjegyzések ()

Berakás...