Selyem jelmezszövet gyapjúszerű szövéssel

Hamarosan kezdődik az esküvői szezon, ezért érdemes megfontolni azokat az anyagokat, amelyeket házastársával a ruháihoz kíván használni. A mai szöveg azonban inkább a férfiaknak, mint a nőknek szól. Kínálatunk tartalmaz egy egyedülálló selyemszövetet gyapjúszerű szövéssel, amely lehetővé teszi a férfiak számára, hogy jól nézzenek ki a különleges estéken.

Olasz jelmezszövet, 100% selyem, gyapjúszerű szövéssel. Világszínvonalú faj! Nagyon eredeti termék, amelyet kivételes lágyság jellemez. Elég rugalmatlan, de a selyemszövetekre jellemző nemes ragyogással. A terméket biztonságosan nevezhetjük a legmagasabb minőségnek, mert elsősorban magas szabású.

A selyem jelmezszövet tulajdonságai

A természetes anyagok ideálisak az érzékeny bőrre, mert nem okoznak zúzódásokat és nem irritálják a bőrt, amit fontos alkalmakkor el akarunk kerülni. Az anyag kellemes és puha tapintású. Hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik. A selyem lehetővé teszi bőrünk lélegzését, mert magas légáteresztő képességgel rendelkezik. Alacsonyabb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, de nem befolyásolja az alacsonyabb hőmérsékletek észlelését, mert a selyem megtartja testhőmérsékletünket.

Mit kell varrni belőle?

Kapcsolódó termékek

Megjegyzések ()

Berakás...