A 2022-es tavaszi-nyári szezon legdivatosabb színei

Ha még mindig kíváncsi arra, hogy milyen színeket érdemes figyelembe vennie, amikor új szöveteket vásárol a 2022-es tavaszi-nyári szezonra - itt vagyunk, hogy segítsünk! Különösen az Ön számára készítettünk áttekintést az idei év legforróbb színtrendjeiről a Pantone jelentés szerint, összevetve azokat a divatbemutatók fotóival. Az idei trendek magukban foglalják a szivárvány minden színét. A pasztell, a finom kék és az őszibarack színe is divatos. Győződj meg róla saját szemeddel!

Minden pirosító árnyalat

A rózsaszín mindig a lányossághoz és a finomsághoz kapcsolódott - ez egy jó alkalom, hogy kiábrándítsuk ezt a jelentést! A rózsaszín a pozitív energiáról, a szórakozásról és az egyik legdivatosabb színről szól a közelgő 2022-es tavaszi-nyári szezonban. Ettől kezdve a rózsaszín a női erőhöz kapcsolódik, és a 21. század magabiztos nőjének szimbólumává válik. A rózsaszín javaslat "üzleti" formában nagyon kívánatos lesz ebben a szezonban. Egy jól megválasztott rózsaszín stílus minden nőnek megfelel. Ez a szín tökéletesen harmonizál a szőke finom szépségével, míg egy barna esetében ezzel szemben hangsúlyozza szépségét.


Napos színek

Idén tavasszal intenzív árnyalatokat választunk, tele pozitív energiával. A sárga olyan szín, amely tökéletesen illusztrálja, mi történik a természetben tavasszal. A divatos sárga a megjelenéssel ellentétben nagyon univerzális - minden szépségtípushoz illeszkedik, de ki kell választania a megfelelő árnyalatot. A sárga jól néz ki a stílusban, teljes megjelenésben vagy semleges színekkel kombinálva: fehér, szürke, homok, krém. A fekete színnel nagyon világos kontrasztot hoz létre, ami jól működik például egy üzleti kiadásban.


lila

A Pantone színe, a Dahlia egy csodálatosan jellegzetes lila, amely dinamikus hangulatot áraszt. Elvarázsol minket, hogy milyen szépnek tűnik, mint a stílus fő eleme. A kék béléssel ellátott kifejező lila a találékonyság, a kreativitás, az új energia és a digitális szellem kifejezése. A lila stílus mind a mindennapi viselet, mind a munka során működik. Egy gyönyörű lila ruha, amelyet mintás harisnya vagy színes kabát egészít ki, nőies és ugyanakkor könnyű készletet hoz létre, amelyet senki sem fog közömbösen elhaladni. 


Piros


A forró vörös, mint mindig, növeli a szexuális vonzerőt és a nőiességet. A piros a szekrény elválaszthatatlan részévé vált az elkövetkező szezonban. A tervezők által javasolt piros viselésének legnépszerűbb módja a teljes megjelenés. A piros új karaktere - ez már nem a randevúkhoz kapcsolódó szín. A legújabb kollekciókban rendkívül elegáns, nőies, kifejező, erőt és elszántságot sugárzó lett.


Kék ég

A lágy kék boldoggá teszi. A Spun Sugar színe szokatlan természetű pasztell. A kék mindenkinek megfelel! A kék egy nagyon sokoldalú szín, amely nagyszerű a munkához, de este is benyomást kelthet. Napi rendszerességgel könnyedén viselheti kedvenc fekete vagy más alapszínek, például bézs vagy szürke alternatívájaként. A kék ingblúzok vagy gyapjúmellények, beleértve azokat is, amelyek érdekes színhangsúlyosak, szintén jó ötlet.


A Pinterestről letöltött kifutófotók

Megjegyzések ()

Berakás...